Wednesday, May 2, 2012

Berdua lebih baik!

Hari nih 1st day start my practical kat industri. So jap lagik kul 9am akan report duty kat supervisor. Nervous mcm nak pi 1st day kerja.kekekkeke

Buttttttt neevous tuh kurang coz sepanjang perjalanan to company tuh ada driver n teman la. Its mr hubby. Jadik sepanjang 3 bulan training nih akan dating ngan mr hubby g n blik dr kerja. Kekekekeke. Bagus la kan. Bila lagik nak spend masa berdua. Dah ada anak nih kena la pandai spend masa berdua. Kalu dulu balik kerja both bz ngan task masing2- masak la, tgk homework anak la. Tgk2 dah tido dah. Pagi lak bangun nak gi kerja.

To date mmg kami yer office selalu sorang keutara n sorang ke selatan. Kdg jeles la pulak kan tgk org lain leh gi kerja n balik kerja sama2. Jimatttt

Owh ya dlm excited nak gi start practical ada gak risau nih coz bb hana lak semlm demam. Jadik zombie tau coz dia asyik nak bfeed ja. Pagi nih kul 6.15 bagi mandi. Then bibik kata dia leh jaga n monitor. So tinggal la ubat n 1001 pesanan tuk jaga hana.

Hope everythings run smoothly. My 1st at the company n hana yer demam dah ok. Aminnnnn

2 comments:

  1. ehem2 jaga2 kak..jgn smpai abeh SIP hana dapat adik hehe... :P

    ReplyDelete
  2. sorry kak psl comment td. dah lama tak follow bc blog kwn2 nih. br bc psl rezeki anak tu lps post kt comment ni. sorry ek. moga akak bsabar...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.