Tuesday, May 22, 2012

Invitation to LG Cinema 3D Smart TV

Dah lama x join event nuffnang. Dulu ada gak participate n dpt invitation but ada ja hal yg x dpt pi esp time dulu dok Banting and pregnant bb Hana.

Kebetulan practical nih based kat tmn tun or menara so senang la nak join event.

Sapa lagik yg dpt invitation? Nantii kita jumpa kat sana yer. Mr hubby pun ikut. Yeayyyy

2 comments:

  1. ada gak dapat invite..
    tapi malam lah wati...susahhhhh

    ReplyDelete
  2. salam kenal dan dofollow sini

    akak pun dapat jemputan, tapi almaklum,.. khamis sekolah pagi, pas tu jauh, suami keje, akak sorang jaga 3 anak, so rasa x dapat le peluang nak menjoinkan diri ni

    selamat menjoinkan diri, kalau best kongsi2 la cerita

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.