Saturday, May 19, 2012

Gejala jem di kl

Huwaaaa. Dah lama tau x mengadap jem yg teruk kat kl nih. Sejak kerja kat banting mmg x mengadap langsung jem yg kaw kaw. Iyolah mak kan kerja kat luar bandar. So mak melawan arus ja nak gi kerja. Tambah skrg lg dekat bila jambatan pulau carey dah buka. 7.45am keluar dr rumah pun leh sampai sblm 8.30am.

Nih sejak praktikal nih jgn harap la nak keluar mcm tuh. Kul 7 dah kena keluar. Tu pun dah jem. Dah la skrg dpt task kena new deployment pc and service pc n notebook kat site user. Mmg merata la gik. Pi balik jem. Kdg2 balik dr site user kul 5lebih but stucked dlm jem trus sampai rumah dah mlm. Aiyooo mcm mana uols yg everyday mengadap jem nih. Tambah2 naik keter manual like mr hubby.


Tetiba rindu my office. Hik hik

tu ja merapu....byeeeeeeeeeee

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.