Thursday, October 15, 2009

phishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



Inspired frm the aquarium at Nina's house, the kids asyik request nak bela ikan. Actually Hani lagik lah melampau yer request....she asked nak beli dog n cat.. NO NO NO...Mr Hubby pun excited but dulu plan kena reject since im afraid Mr Hubby cannot commit nak clean up the aquarium.



And now since we'd paid RM500 per month for bibik, why not kita utilize jer service bibik tuh( as said by Tok Mama). Tuh yg trus Mr Hubby beli an aquarium and get 5 ekor FREE. later on in the afternoon gi balik kedai n add 10 more. Dunt ask ikan apa...coz kitaorg x tau.hahahahahahaha. Bab cuci is no problem..Bibik cuci...hahahahahahaha





The kids very excited......sampai ikan pun takut tgk muka diaorg lekat kat aquarium. Ichlas lagik la...tgn dia asyik celup dlm aquarium tuh..aihhhhhhhhhhhhhhh.ends up..tetiap hr ikan mati...

nih ikan yg dah mati semlm...Ichlas suruh mummy dia masak ikan nih......ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

p/s: terkejut..anak dara mintak hadiah handbeg just now..erk!!!!!!!!!!!!!!!!

6 comments:

  1. ichlas..jgn celup dlm akuarium aunty udah le..nnt aunty babap kang...:P

    ReplyDelete
  2. mak aih! hahaha tu la mommy dok shopping handbag sakan sangat, anak dara pun dah terikut ekekekke

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhhhhhhhhh mintak hanbeg sudahhhh .. mengikut mummy dia nieh ;-)

    ReplyDelete
  4. Phishhhhhh! Hahaha comey!

    Mintak bag??!! Waahhhhh advance ler. Kalo Fin ada girl tak tau lah camne gayanya nanti hehe.

    ReplyDelete
  5. wow bagus2 ada fish...
    cujie kat rumah dok nengok ikan puyu..
    haih lemas...

    hani minta handbag... sweet..
    yelah asyik mommy je beli handbag...
    hani of coz nak satu juga

    ReplyDelete
  6. beloi..jgn x beli..beli coach...LV ka..kt Pavilion kn byk..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.