Tuesday, October 20, 2009

Iswatie's Open House


Dah lama x buat makan-makan since we moved to Banting. Nak buat pun pk 2-3 kali coz takut ramai x dapat datang since jauh nunnnnnnn...



Jadik we took the opportunity sempena bulan Syawal tuk buat Open House for Mr Hubby & i yer officemates n kawan2 yg dok nearby with Banting. So sapa2 yg x dijemput, jgn kecik hati ja....m really missed all my friends but ....








the menu of the day : Laksa Sarawak, makaroni goreng, nasi impit, rendang utara, rendang sarawak, roti jala with kari ayam & kuah durian, steamboat, bread pudding, apple crambe, custard sauce, brownies, cocktail, fruit salad with yogurt, kek2 lapis sarawak, sandwiches and biskut2 raya.


my students

neighbour


the kids/baby





hubby's staf



gambar yilekkkkk since tuan rumah bz layan tetamu. Thanks tuk sapa2 yg dtg... hope you enjoy all the foods. Minta maaf kalu ada kekurangan. Credits to Dahlia & My Neighbour for their helps.

my opismate


hubby's staff



jadik..nak buat survey nih....kalu saya buat makan2 lagik..korang nak dtg ke Banting ker?

11 comments:

  1. kak tgu sy hbs pantangggggggggggggg tauuuuuuuuuuuuuu ;-)

    ReplyDelete
  2. meriahnya watie! masak sendiri ka semua tu, bole pengsan camni haha

    ReplyDelete
  3. mmg meriah!..makanan mcm2 ada...sampai penuh perut dok makan ja..sampai kengantukkan..hahhaha..org datang jauh kan..kene la makan byk2..tak serik la nak mai lagi...bulan 12 nnt kami gi sana..ada family day kat MORIB...hahhah..
    anyway wati & co...thanks so much coz jemput kami.....kitaorg pun rindu gak kat korang sume...

    ReplyDelete
  4. hope stil not late to wish u selamat hari raya...hehehe.Dah pindah ke banting ker??wah jauh jugak tu...tp lebey kurang nury jugakla.Nury kat semenyih.Watie beli rumah kat area sana ek?Then u kerja katne dear?hehehe banyak plak soalan i ni kan.

    ReplyDelete
  5. makanan sume meletop...sedap...
    tapi yang aku tak suka ni...mana gambar aku .....nak ler tengok...aku rasa nina ngan ijan pon nk tengok gak...
    thanks sebab menjemput kami sefamily....

    ReplyDelete
  6. saye saye saye...coz saye dok kajang...dekat ngan banting...heheheh :D

    ReplyDelete
  7. RE:

    Diana- cepat beranak weih..x sabar nak gossip n makan dan makan..ops..habis dit aku.....

    Bai- Yup ...most of the foods served saya msk sdr except Roti Jala( but kuih dia i buat) & rendang sarawak.

    Nury- yup dah pindah Banting la but we didnt buy the house at banting nih.. x kuaser..hahahahaha..Skrg sy kerja as lecturer kat Kolej Komuniti Kuala Langat


    Kak Eza- dah letak dah kat entry br....special entry gitew

    Verde-insyallah ada rezeki, i invite you yer...but i selalu saw u n Mr Doc at another event/pary.

    ReplyDelete
  8. watie, eza ada tlg forwardkn sms

    tq & sori b'coz jemput dtg tapi tak dpt dtg :( hu huh papa yaya keje lah pulak ujung minggu tue...

    ReplyDelete
  9. Sy sokong buat kat Penang.. kan Bai kaaaaaaaaaaaaannnn

    ReplyDelete
  10. RE:

    Kak Ayu- x pa..nanti kitaorg buat mkn2...boleh dtg lagik.

    Ayu-Ayu..apa kata kita buat time raya haji...insyallah we will back to balik pulau.

    ReplyDelete
  11. wah2 bestnye mkn..rugi xdpt dtg..kbtln blk muo dat wiken huhu..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.