Wednesday, October 21, 2009

Open House at Nina's

On Saturday before our Open House we attended 3 open house. In the morning, beli semua brg tuk dimasak for Open House at Pasar Basah Banting & Econsave.


t/hari trus gi open house umah kawan time matriks UUM dulu at seksyen 33. Then br ke rumah Nina . x sabar gi umah dia coz Chef Alog prepared Char Keow Teow. Elok sampai, Ami pun sampai sama n tetty pun sama sampai. time tuh x ramai org coz ramai dah balik. x sempat nak jumpa Kak Eza. Hani & Ichlas is the happy kids coz dia mmg x sabar nak gi jumpa Ayuni and play with her..


ammar


amni khadeeja



yah buli ammar


senior2 dok bahagi duit raya...satu tuk ko..2 tuk aku...

xtvt wajib...mommies with kids..aku suka gambo nih coz muka aku nampak kurussssss

gambar makanan yilek coz mcm biasa my photographer aka Mr Hubby x utilized D60 dia tuh..tu pun ada hati nak tukar ngan 5000D.caittttttttttttttttttttt



thanks nina & along jemput kitaorg...Hani & Ichlas dah rindu balik kat Ayuni..dok ajak gi umah ayuni


5 comments:

  1. watie nampak susut la badan hehe

    ReplyDelete
  2. wahh..wati dah tolong update kan..hehhehe..tq tq..takde masa la nak update blog...asyik penat & busy jer..bukak pc..tp terbiar jer on..YM pun tak online..hahha..

    ReplyDelete
  3. RE:

    Bai-wahhhh..kembang trus i

    Nina- bz buat apa tuh?? buat anak ker?? larikkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. wati lambat bebenar sampai.tak leh nak tunggu wati sebab byk destinasi nak gi pastu...

    ReplyDelete
  5. hahahah aku mmg burukssss is is is

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.