Sunday, August 30, 2009

Migraine, Menu 9th Ramadhan & Her Wish!


Best yer dapat berehat di kampung but yg x best yer bila balik sini..penyakit dtg la.....got my migraine attack n nausea lak this morning...siap g klinik but kali nih slmt x dpt injection. just doc detect my bp naik sikit..maybe coz tahan sakit kot...



trus gi urut satu badan..makcik urut cakap urat blkg n bahu keras..masuk angin..maybe semlm minum air tebu coz dah lama x minum air tebu.



hari nih buka puasa kitaorg x masak..main order ja..order tomyam daging, siakap 3 rasa, ikan pari bakar, kerabu mangga, gado2, dan kuih muih yg beli kat pasar ramadhan.naik penuh meja Pak Dollah. but perut n kepala x ok....mkn pun x lalu...








lately anak dara sorang nih, hani request suruh mummy dia beli laptop. bila tanya nak buat apa?..dijawab yer...Hani nak buat work....





mmm..i was thinking..sesuai ker introduce to them about computer? since kat rumah ada pc..boleh bg kat Hani tuk digunakan..but apa yer nak di ajarkan coz Hani ingat guna computer tuk main games since kat kampung nih dok tgk sepupu-sepupu dia asyik main pc games ja...




ada sapa2 ada idea or suggestion how & what to teach them about computer? even im IT lecturer, bila mai kat anak x tau nak ajaq apa....

3 comments:

  1. watie,my nephew mintak laptop dgn mak die sebab nak bukak website hotwheels dgn cari cheatcodes utk game PS die.sabar jer lah.
    rest well watie,pasni tak boleh minum air tebu dah la ye.

    ReplyDelete
  2. hehe..pasni jgn minum air tebu laa...

    ReplyDelete
  3. owhhh tell me about it...sangat seksa kan klo migrain nie...alhamdullillah i jarang kene...tp bile dah rase2 cam nak migrain je trus makan ubat ;)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.