Wednesday, August 5, 2009

Office Hours & Diet Program




This & next month my office hours is from 7.30am to 4.30am. Heaven lak dapat dtg kerja kul 7.30 am n balik 4.30am. balik rumah byk benda boleh buat..Selalu yer my office hours is frm 8.00am to 5.00pm but since bulan ni n depan bulan puasa so saja nak balik awai tuk masak juadah berbuka puasa. Boleh bertukar-tukar juadah ngan jiran




Rasa yer nanti nak tukar la tetiap bulan masuk 7.30am to 4.30am. N nak make sure sharp 4.30pm..nak cabut balik...boleh ker?? sempat la masak sblm g aerobic class 5.30pm.chewahhhh..baik yer planning






n




*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*




sblm nih ada gak plan nak ambik supplement to support my diet program but x terbeli pun.Then kebetulan last Monday ada officemate terbeli lebih trus dia lelong RM130 ja...trus grab la....X cuba lagik hari nih..minggu depan la start...nanti tgk berkesan ker tak ..?????








12 comments:

  1. rasanya berkesan..tp kena ada disiplin..

    mkn kena control..nak jugak la..takder lebih ka yg murah2?

    ReplyDelete
  2. laaa wati yang kurus pun nak diet, aku yang gemok nih tak sedar2 diri lagi..tsk tsk tsk

    ReplyDelete
  3. shiem makan nie x jalan.. huhuh... nak try produk lain la.. :p

    ReplyDelete
  4. erm..boleh ke akak telan jus diet ni...

    ReplyDelete
  5. bln puasa office afne awal half an hour je 8.00-5.00 tp yg tak heaven nya jam gilak2 sbb semua org berpusu nk blk awal berbuka ngan family.

    ReplyDelete
  6. wati..lebih berkesan kalu buat senamrobik..insya allah..hehehe..nina nk try bersenam dulu..try cara sihat dulu la..

    ReplyDelete
  7. RE:

    Nora-org kata minum jus nih dah kenyang..kita tgk nanti....stock yg murah x ada dah..

    Bai-watie x syiok dgn keadaan skrg....rasa berat ja bdn..x fit...

    Shiem-erk shiem dah try yer....ada buat senaman x?

    Mama Eimanzz- kenapa ngan jus nih? x sedap ka?

    Afne-hehehehehe...akak dekat ja ngan rumah....Mr Hubby la yg nanti teruk coz opis dia kat Cygal tuh.

    Nina- nina...wati mmg senam skrg..Aerobic class on Monday N Thursday while tetiap mlm buat sit up..nanti nak beli tali skipping lak..

    ReplyDelete
  8. dah kurus dah tu...xyah la diet2...

    ReplyDelete
  9. akak..kite pun baru je try jdm ni..akak kite bg sample suh try dulu..dia bg 3 sachet..rase cm ade kesan sikit..dapat detect kt lengan la..b4 this mesti rase ketat je kt lengan bile pakai bodyfit..la ni da susut sikit..makan jmd ni + senaman br cepat nampak kesan..n kene minum air masak banyak tau..rase mmg nk teruskan ngn jdm ni..gd luck ye kak..

    ReplyDelete
  10. RE:

    Zura-mana ada kurus yer zura weih...

    Aliz-chaiyok...mari sama2 kurus yer...

    ReplyDelete
  11. so camna..berkesan kah ? ingin jugak try jus mate 5 tu..nnt klu rajin tlg update entri pasai keberkesanan produk tersebut ya..

    ReplyDelete
  12. RE:

    Mik'yal_hahahahaha..rugi ja beli x try pun lagik...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.