Saturday, August 29, 2009

at Penang n Salam Merdeka!



Connecting from Penang. we safely arrived here this morning around 2am and we will here for 3 days. Saja nak luangkan masa dlm Bulan ramadhan ngan family i coz nanti raya x beraya kat cni...sob ..sob..This year, turn balik raya kampung Mr Hubby at Sarawak.



hani & boboi mmg suka balik sini. sblm balik tetiap hari nyanyi nak balik umah Tok.

Kitaorg bwk jugak bibik n alhamdulillah setakat nih im quit satisfied with her performance




n








ambik kesempatan nak wish Salam Merdeka to all of you. Semoga sambutan kemerdekaan tahun nih akan bermakna kepada semua rakyat Malaysia agar dapat hidup aman daman n semoga wabak H1N1 akan reduce coz susah nak pi jln sini sana. esp for us nak balik sawarawk kena naik flight n kena g airport KLIA lak since we will take MAS's flight.






6 comments:

  1. kami pun balik kulim .. smp pagi td pkl 4.30am

    ReplyDelete
  2. o blk sarawak ek..kirim kuih cincin leh tak hehehe..yg salut tepung tu ..dlmnya manis

    ReplyDelete
  3. RE:


    Diana-mak aiii kul 4.30am sampai yer..bertolak kul bp?

    Tetty- alamak mak buyong dah order..tgk la yer akan aku crkan

    ReplyDelete
  4. tet, ko pun ngidam kuih cincin ker?masa aku dulu pun ngidam kuih cincin...

    ReplyDelete
  5. RE:

    Nina- slmt la wati x mengidam apa2

    YanaDzul- Singah jgn x singgah

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.