Sunday, August 2, 2009

Award & Assignment...

Baru ada masa nak buat assignment..byk btul assignment...patut la student pun bising kalu bg byk assignment.... but nih x jd student pun ada gak assignment


Received an award frm Nina


Thanks dear....rindu yer kat Nina....jrg dah sembang2....huhuhuhuhuhu...skrg lg la..jrg jumpa..
n jawab tag lak:
Apakah perasaan anda?
Perasan nih bercampur-campur. Ada gembira, ada berdebar, ada yg x sabar2. byk benda nak kena kejar nih….tu lah ambitious sgt lah tuh
Saya nak makan....
y nak mkn sikit but cepat ja rasa kenyang…..habit org diet la tuh..
Saya tak suka...
1.Orang yg cakap x serba bikin..naik menyampah.
2. Ada sorang anak dara tua yg suka dengki kat saya..hahahahahaha
Impian saya...
byk sgt impian yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Haiwan yang saya tak suka...
1.Katak
2. Babi
3. Lipas.
4. Lipan

Harapan saya...
Ingin menjadi isteri yg solehah dan lebih baik...Ingin jadi mummy yg rock...Ingin menjadi seorang pekerja yg berdedikasi...Ingin menjadi seorang insan yg dihormati..disukai..
Jika masa boleh berputar...
Nak ambik science field…boleh jd doctor.

Insyallah…satu hari nak gak jd Dr. Mornizawati. aminnn
Hp saya adalah...
Nokia E71

Saya pernah bercinta sebanyak...
1 ½ kot…

Saya suka pada...
bau duit..boleh gitu….
Pernah dikhianati?
pernah jugak...
Apa yang anda mahu lakukan kepada orang yang khianati anda?
nak potong 18

8 orang yg kena tag.
1. Shaida
sapa2 nak jawap pun dialu-alukan...rasa yer semua dah buat kotttt


1 comment:

  1. watie....ambik tag dr blog aku..sajer tambah assigement utk ko!!

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.