Saturday, October 30, 2010

Nur Iswahana Imelda

Lps bersalin, parents akan dihujani soalan2 :

Baby girl or baby boy?

baper kilo?

nama apa?

Sblm nih Hani & Ichlas sblm bersalin kami laki bini dah decide nama tuk bb. But yg no 3 nih sajak kasik trill sikit. Mr Hubby were given the task tuk cari nama bb no 3 nih.Then lps bb bersalin br kami akan pilih nama.

Lps bb lahir, kami ambik masa 5 hari tuk ahli2 mesyuarat tingkat bersidang tuk letak nama bb. Tu pun slps merujuk kepada beberapa buku, laman web dan jugak beberapa org yg mahir dlm makna nama.

Maka ter hasil lah

NUR ISWAHANA IMELDA BINTI ISWANDI

maknanya:

Cahaya Bunga Kegembiraan








kami semua panggil bb dengan nama Baby Hana. Mudah-mudahan bb Hana akan membawa kegembiraan utk mummy, daddy, Kakak Hani n Abang Ichlas.


Selamat lah Pejabat Pendaftaran sekangkang kera dengan rumah..tu yg saja bersidang lama-lama.kekekekekek


okeih...nak chow...nak buat operasi memerah...chaiyokkkkkkk


6 comments:

  1. tak sabar tgu giliran aku pulak..
    aku dah sedia nama sejak tau peknen lagi..

    yang pasti takkan panjang cam nama khaleef.. seksa aku nak ngisi borang apa-apa :))

    ReplyDelete
  2. Sedap nama... Empunya nama Comey plak tu! Congrates k watie sekeluarga!

    ReplyDelete
  3. RE:

    Zell- sila decide awai..nih atai lps bersalin br bersidang..pengsan...

    Aweng- kecik2 comei..dah besaq mcm hani nanti mummy jd singa..kekekeke

    ReplyDelete
  4. tahniah cino....sedap nama dan maksud dia...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak wati..sedap nyer nama baby...dah masuk 3 anak akak...

    ReplyDelete
  6. RE:

    Caps-tq..penat tau laki mak buat research..hahahaha..

    Sha-tq Sha....aah dah 3 coz umur pun dah 3 series..Sha xmo tambah ker?

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.