Wednesday, October 20, 2010

20.10.2010

Aloooooooooooooooooooooooo..


im still here!

kekekekekekeke


masih still g opis hari ni.

Mr Hubby yg dah beria start cuti....

mak buyong nyg bawak perut cool lagik g opis.

dah x tau nak meng'induce'kan diri sdr mcm mana dah...kekekekeke


Jadik bb dah missed 2 dates : 10.10 and 18.10...perhaps hari nih ada masa beberapa jam tuk dapat date cantik 20.10.2010. Tuh harapan daddy..but bb suka yer dok dlm perut mummy nih yer????


3 series yer celebration? nothing yg special since jatuh on Monday. Both of us kerja..birthday eve pun dah penat since bwk my mum g kdr kahwin anak cousin kat Bukit Damansara n lps tuh jumpa a few contractors nak bincang and ambik measurement kitchen cabinet n curtain rumah baru.


On birthday eve, bila Mr Hubby tanya nak mkn apa..trus binggung..apa lagik nak mkn aaa?? rasa mcm semua yg nak dah mkn....trus cakap kat dia nak mkn burger Ramly ja....hehehehehe

Even tidoq awai ngan anak2 coz penat. Just Mr Hubby wish Happy Birthday n give a kiss time kul 12tgh mlm kot....tu pun trus tido balik..sian Mr Hubby.


So Monday mlm, my sis n husband dia dtg dr Putrajaya hantaq mak ke Banting. My mum dah sampai dr Penang dr hari Sabtu lagik.just kasik chance lepak umah adik. Mak akan jaga ai berpantang dlm 1-2 minggu mcm tuh.

Diaorg bwk kek SR Black Forest.

Oh ya sebelum nih kitaorg pi birthday dinner kat food court tesco coz birthday girl lapaq Tomyam.

Thanks Nora & Afiq


Nih pulak hani conteng2 practise buat card kat mummy.....dia dok cakap nak buat card kat school tuk mummy...ayat dia nak tulis is "I Love mom....Happy Birthday Mom"


but sampai hr nih x ada pun card :(


Mr Hubby pun dok tanya nak beli hadiah apa even he know mak yong nih nak Iphone4 but x push since kitaorg ada priority tuk rumah br tuh.

nih sms yg Mr Hubby kasik otw balik dr opis:

"Happy Birthday Sayang. Abg on the way balik... Rasa bersalah coz tak beli hadiah... Nak ambik IPHONE 4 takut duit utk rumah x cukup pulak.. Mmg tak cukup pun..Hehe"

but dia beli jugak hadiah yg simple buat anak2 bg kat mummy diaorg nih.

kids lah yg happy...coz hadiah tuh actulaly tuk diaorg...Diaorg jugak yg beria tiup lilin kek.


Si Ichlas excited ingat daddy beli car....muka frust waktu buka tuh coz dlmnya ada jam mickey mouse.

eh ada masa lagik nih sblm 20.10.2010...bb jom la keluaq...meh mummy nak balik dah...but sblm tuh mummy nak main naik turun tangga la..lalalalalalalala

4 comments:

  1. bb dpt kuar arini tak?? hehehe

    ReplyDelete
  2. happy birthday watie!

    terpaksa 'natural induce' byk sket nak cepat bersalin..mcm my kes la..risau nak dkt EDD tak meletop2..finally 4 days before EDD bersalin eheheh all the best..:)

    ReplyDelete
  3. RE:

    Aweng-tq

    MamaHH-bb keluaq 23hb

    Farra-rasa yer dah byk natura induce....saja bb suka dok dlm perut

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.