Monday, October 18, 2010

3 series club!






HAPPY BIRTHDAY TO ME !
HAPPY BIRTHDAY TO ME !

HAPPY BIRTHDAY TO ME !


Yer dah masuk club 3 series dah nih hari nih. Celebration? till now x tau nak nak celebrate kat mana. What foods yg nak dimakan...what cake that i want.. any suggestion?
just rasa mcm nak some ME time kot. debaran masuk 3 series club nih x sgt compared than debaran tunggu cahayatama yg ke 3 yg sepatutnya due date this coming 24th Oct. Hr tuh gynae wish bb keluaq pada 10.10.20 but she missed that that. Ni pulak mummy wish bb keluaq 18.10.2010 but nampaknya bb syok sgt dok dlm perut mummy nih. Kalu she missed date hr nih....daddy wish bb keluaq date 20.10.2010.

Mana2 lah bb...till u ready...keluaq ja but jgn la pantas sgt kang x sempat gi hospital coz perjalanan dr Banting ke KPJ SElangor Specialist Hospital tuh tooks 1 hour. dah la jln bisa mengeras perutkan mummy nih. janji bb keluaq dgn sihat walafiat n cukup sifat..aminnnnn

see..entry nih act pasai birthday mummy but byk citer pasai bb lak...kekekekekeke

what shud i expect bila masuk 30? ntah x expect apa2..janji org tersayang dikeliling ingat birthday n sentiasa menyayangi diri ini. It just a number kan...yg penting harus mestilah di upgrade dr segi kerjaya n juga rumah tangga... mungkin my wish nak jadi seorg isteri n ibu yg lebih penyabar coz lately dah jd macam singga ja....rasa hormone kot..Mari kita blaim kat hormone..kekekekekeke

Apa2 doakan sy selamat di dunia dan akhirat, murah rezeki, selamat melahirkan baby #3 dgn slmt, mendapat bb yg comei, sihat dan cukup sifat. Saya jugak mintak maaf kalau ada salah dan silap, terkasar bahasa, terperasan ker , ter'riak' ker....Maafkan saya yer...sobbbb

8 comments:

  1. selamat hari lahir, muga bahagia disamping suami n anak2 ya!!

    ReplyDelete
  2. hppy bday to u, u were born in the zoo with the monkey and the kangaroo! hahahhaa

    seriosuly, happy birthday. moga semua hasrat dan doa u termakbul insyaAllah

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Aminnn..

    Eppy besday Watie.. tak sangka, dah 16 tahun dah sejak kite jadi 'teman sekatil' hahah..

    ReplyDelete
  4. happy bday watie..semoga dipermudahkan segala urusan dlm perjalanan hidup uols.. pesanan penaja >> TERUSKAN MENERAN YER!! hehe

    ReplyDelete
  5. RE:

    Bai, Ayu & Didie- Thanks for ur wishes...

    ReplyDelete
  6. hehe...wish sekali lagi la.."happy birthday"..semoga semuanya selamat...xsabar tunggu sms berita kelahiran #3...haihh..nmpknye wati ni saing ngan member opis nina laa..dia pun due 24 hb ni...doc ckp, kalu tak kuar gak..dia kene masuk wad dah...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.