Sunday, November 1, 2009

My Dear Warehouse Sale!


Yesterday we went to MyDear Warehouse Sale to get the bicycle for upcoming Hani & Ichlas's birthday( mmm br perasan tahun nih segala hadiah semua advanced..dapat awaiii)


Dah keluar rumah pun lewat so bila sampai sana ckit punya raai uah where dapat lah bertembung dgn bebudak opis yg shopping penuh tgn kiri kanan.. n also i met with Nad & co. Dah lama x jumpa Nad..dulu ada jugak time party2 or potluck but skrg baca entry blog dia jer... Abg Iman dah besaq panjang dr Kakak Hani while si Mia Sara amatlah bam bam n cuteeee....rasa nak cubit ja peha dia..hahahahahahahaha

jadik ada 2 budak nih amat gembira coz dah dapat hadiah birthday in advanced. Sblm nih they esp Hani asyik berwirid mintak basikal. owhh ya diaorg skrg dah pandai mintak..akan berwirid 24jam selagi x dpt benda yg diaorg nak...even Hani ada jugak request kat Mr Hubby suruh beli kete yg ada tv..erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


tara,

pink as princess for Hani




n orange as tiger for Ichlas.

anak dara punya suka...dia kata sayang mummy & daddy.. bgn pagi hr nih trus gi ke basikal dia...n kayuh la keliling rumah.slmt rumah sewa luas.

jadi Hani & Ichlas..no more birthday party yer!!!

5 comments:

  1. aku nmpk yg warna pink la hari tu ..sebab ader budak cina dok kayuh pusing2 kt depan my dear hihihihi

    ReplyDelete
  2. yeay..hani & ichlas dpt basikal baru/....leh la ayuni tumpang...hahahha...

    ReplyDelete
  3. kaka..comei2 nya basikal hani+boboi..ni tgh tunjuk kat mak+fadzhilah+aina..

    Aina menagis2 nak basikal color oren tu..hehehehe

    hmmm mmg tak patut buat besday party..kan 19 hb tu sekali ngn besday party?

    ReplyDelete
  4. mmg berbaloi habis kalau bershopping kat mydear tu... sgt menguntungkan...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.