Monday, November 9, 2009

CORELLE


Hello girls.!!!!


In the entry before this i ada mentioned that i dah boring ngan pinggan2 kat rumah since dah nak masuk 5 tahun kawin x pernah beli pinggan..semua pinggan hadiah time kawin ulu...plus i ada citer how i want to spend my RM500 tu kan.jd finally i choose to buy CORELLE since ada friend offer the good price.





taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


cantik tak? the design is same with my corningware.....it is 16pcs and the price is RM400. murah ker ek? since im not expert with all these things before this. Tu pun my besan la dok citer pasai Corningware nih...

apa2 pun im happy....hopefully nanti ada lak rezeki boleh beli yg square design punya...

5 comments:

  1. kalau U ada kenal sape2 army.... or bini2 army.... boleh join main kutu dgn depa. dpt that exactly 16pcs for RM340. main kutu lg.... 10 kali bayar.... kalau dgn rm400.... U boleh dpt yg 20 pcs..bulan2 rm40 je....for 10 mths....

    ReplyDelete
  2. yeay! dah beli corelle! my sis said kalau kat US tu baru 200++ huhu. tapi aritu masa beli kat langkawi rasa cam 300++ kot. tak ingat dah hehe

    ReplyDelete
  3. makan lepas ni penuh selera la... tambah mommy masak sedap... makin montel la hani & boboy...

    ReplyDelete
  4. waaaaa...sgt jeles...kita takde lagi correlle...ada sesape nak main kutu tak???hehehhe

    ReplyDelete
  5. cantek ler...tp kiter x lg pon..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.