Saturday, November 21, 2009

Celoteh pagi sabtu


Assalamualaikum & Good Morning uolssss

Mr Hubby & kids still sleeping..ME?...awat tah kalu weekend ja rajin la bgn awai but kalu weekdays...sikit punya bercinta nak bangun...


jadi apa plan korang2 semua hari nih ngan esok?

US x ada apa2 plan but hr ih ada invitation kdr doa slmt kat Banting nih.

dah bakpes ker? mmm im still thinking nak buat apa bakpes nih...plan nak buat cucuq durian n baking brownies.tgk la..jd ker idak...


last week sunyi sepi jer Iswatie's blog nih since i've attended BTN course at Pasir Salak.Loved the course so much n bila balik ke kerumah balik dgn penuh bonet keter with Rambutan & Durian. :-P


Waktu attend course tuh...kids asyik tanya pada Mr Hubby bila mummy balik? kalu i call diaorg...the 1st word diaorg is " Bila Mummy nak balik?" then " Balik awai yer". n Dahlia my bibik tuh pun time cik puan x ada pandai lak masak gulai ikan, gulai ayam, sambal sotong & udang masak sos. Kids pun rasa yer enjoyed their weekend without me coz Mr Hubby bring them main bowling..seee...kat Banting nih ada Bowling yer puan-puan.

Bila balik BTN...kalu kat opis habiskan kerja2 marking papers students since next week students dah exam. plus all their test, quizzes, assignment & practical kena compile msukkan dlm their own folio file. nasib la ada 50 pax students nih.


mlm lak balik sibuk masak but kali nih dah jarang post gambo masakan since my menu dah jd simple2 coz Mr Hubby suruh amalkan jimat cermat. Kekadang masak 1 lauk ja...
lg pun mlm selalu akan jd teacher mumy ajaq hani buat homework n reading.... n skrg mlm2 bz buat 1000 pcs wedding favors tuk wedding adik next month. nak tunjuk gambar ka? supriseeeeeeeeeeeee


jadi nak tunjuk gambo semlm ada masak
asam pedas ikan pari

petola tumis air ngan telur n ikan bilis




sekian terima kasih...nak pi goreng cucuq durian baking brownies nih..

2 comments:

  1. nak durian pleaseee.hehe saturday best kan lepak2 kat rumah.

    ReplyDelete
  2. RE:

    Am-kat sana x ada jual durian ka? sabar yer..nanti balik sini mkn durian puas2 ...durian skrg dah ada sepanjang tahun..

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.