Wednesday, November 25, 2009

Mari sembahyang bersama Hani.

Yer auntie2 semua..kalu sblm kita dah belajar sembahyang dgn Ichlas, jadik hari nih Mari lak sembahyang bersama Hani.





Alhamdulillah sejak pindah Banting nih dapat la berjemaah kami sekeluarga coz ruang yg luas tuk sembahyang jemaah. Even Hani & Ichlas pun show their interest nak sembahyang. Hani siap mintak belikan telekung n ada sekali tuh ajak gi sembahyang kat masjid.




sblm senyum dulu




rukuksujud
baca doa
lps sembahyang.....pose tangkap lentok.








Alhamdulillah..sejuk perut mummy...
nanti raya haji leh bwk la my kids gi sembahyang raya....
p/s: Telekung bought by Mr Hubby.....Telekung pun ada telekung princess...mcm2 la skrg nih

2 comments:

  1. wah hani dan ichlas... dah reti nak solat...
    Ahmad Haikal ada time je...
    Aelsha plak kalau kita sembahyang dia dulu yang sujud...

    Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tp nmpk rambut lor

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.