Tuesday, November 10, 2009

Leonardo Da Hani & Leonardo Da Ichlas






Who should i point when






*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


my new painted wall dah ada hasil art budak 2 org nih



so balik ja bila tgk nih trus sesak nafas.. trus i bantai both kids n also bibik.just wonder apa lah bibik buat time nih sampai diaorg sempat 'berkarja' mcm nih.?.. dah la bukan senang nak nak cat dinding rumah ih since it is rent house. Sikit punya berat hati tuan umah nak bg cat tuh...

slmt bibik minta maaf ..dia kata dia dah halang but Hani & Ichlas melalak melolong....but i warned her..kalu ada lg mcm nih....aku potong gaji....huh! Anyway....she's good la setakat nih..

apa2 pun bila tgk diaorg yer art..tetiba terpk

*

*

*

*

owhhh dah lama rupa yer mummy diaorg x buat art class...sob sob.....lazy me!

3 comments:

  1. hihi..pasni kene beli cat yg boleh lap je tu..senang sikit..

    ReplyDelete
  2. RE:

    Zura- iyerlah...nih nasib umah sewa pakai cat murah la...kalu kat umah sdr harusss cat boleh lap tuh...but kalu guna cat yg boleh lap tu pun bukan boleh sellau lap..x lama dia yer cat makin pudar..mcm kat rumah jiran wati.

    ReplyDelete
  3. bebudak memang cam tu ler wati.sib baik anak2 ku x cam tu.aku ngan en.yeop selalu warning dia org.kalu korang berani conteng siap ler korang.ada sekali tu aku ada tanya kat nurin kenapa x nak conteng dinding.dia trus kata nanti ayah marah...alhamdulillah....
    tipu la kalu kat umah aku tu tak der kesan pencil.secalit dua tu ada gak nyer....

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.