Thursday, July 10, 2014

Panduan Penggunaan Set Bersalin Amway

Salam semua,

Hari dah hari ke 21 berpantang.

Semalam jururawat masyarakat dari Klinik Desa yg terdekat datang melawat. 
Berat bb Qina dah 3.6kg while mommy dia nih alhamdulillah dah sihat n bdn pun kuat.

Hari nih saya akan sambung bercerita mengenai Set Bersalin Amway lagi.
Owh yer kalu nak tau berpantang sekali nih sy x lah mengira sgt dah berapa hari berpantang. Kalu dulu setiap hari mengira hari dan tgk jam berdoa cepatlah habis 44 hari. hehehehhehe

Ok berbalik pada Set Bersalin Amway, dalam setiap pek disertakam buku panduan penggunaan setiap produk yg terdapat dlm Set Bersalin Amway. Maklumat bila hendak digunakan, cara penggunaan dan juga kandungan bg setiap produk dinyatakan.

Selain itu juga, dibelakang buku panduan tersebut disertakab jadual penggunaan dan checklist bg membantu ibu2 berpantang mengenalpasti apa produk yg perlu diambil setiap hr iaitu dari Hari ke 1 hingga hari ke 44.



Jadi apa yg perlu ibu berpantang buat ialah menulis tarikh hari bersalin pada hari ke 1 pada jadual tersebut. Selepas itu bolehlah cross check apa produk yang perlu dimakan/diminum dan juga produk apa yg perlu dipakai.

Rajin-rajinlah mengoptimumkan penggunaan produk2 yg terdapat dalam Set Bersalin Amway ini. Ini kerana utk kebaikan tubuh badan anda sendiri dari segi dalaman dan luaran. Badan nak pakai lama weihhh. Plus bila lagi nak memanjakan diri dlm tempoh 44 hari nih. Coz lps habis pantang kdg2 dah x sempat nak memanjakan diri. Betul tak?

cubalah sekarang!

Berpantang dengan Set Bersalin Lengkap dari Amway. Ada 10 barang plus FREE Bengkung. Terdiri daripada:
1) Teh Herba
2) Herba Lepas Bersalin 1
3) Herba Lepas Bersalin 2
4) Herba Pembersih Wanita
5) Herba Mandian
6) Campuran Peramping Perut
7) Campuran Penghangat 
8) Campuran Penenang
9) Minyak urut herba
10) Minyak Bayi

FREE 

Bengkung

Untuk pertanyaan/maklumat lanjut sila SMS/Whatsapp 0193229737 atau email: mornizawati@gmail.com

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.