Pages

Friday, May 3, 2013

Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee

Sebelum ini saya tak terfikir menjadi ahli Shaklee. Cuma sebelum di penghujung perjalanan saya breastfeeding Hana saya tertarikuntuk mengambil vitamin Shaklee ini. Ini bukan kerana susu saya yang semakin merundum tetapi saya sebenarnya saya bertujuan untuk menghasilkan susu yang betul berkhasiat dan juga untuk kesihatan tubuh badan saya.


Melihat hasilnya yang positif menyebabkan  saya membuat keputusan untuk masuk keahlian Shaklee. Bila dah masuk ahli baru saya tau keindahan menjadi ahli Shaklee ini.Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah pun. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points.


FAQ tentang menjadi ahli Shaklee:

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.
Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 860750 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimem registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 860750 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee trial pack.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee trial pack?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 860750

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 860750 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Saya mengalu-alukan kedatangan bakal-bakal ahli Shaklee yang berdaftar dibawah naungan ISWATIE - Keluarga Sihat dan Bahagia. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di mornizawati[@]gmail.com untuk maklumat lanjut


FREE CONSULTATION ! FREE GIFT!


contact me : watie ( whatsapp 0193229739) or email : mornizawati@gmail.com

Mornizawati Abdullah 860750

Independent Distributor Shaklee


No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.