Sunday, April 1, 2012

Owh anak-anakku!

Oh my rindu nyer kat blog nih. Rindu nak bercelotoh mcm zaman2 dulu esp time fotopages. Dlm sehari mesti berupdate n ader jer cerita.


Kalu nih pk2 mcm byk cerita but sekali kelu jari nih nak tekan keyboard. Even konon sblm nih minta hadiah iphone dgn harapan rajin upate blog but i was wrong.

Life mcm biasa bz with office n famili.

Nih mr hubby outstation pi jakarta to setup call centre kat sana. Alhamdulillah dia diberikan kepercayaan tuk handle this project. Cuma yg x best sejak kena handle projek nih dia mcm terlebih fokus kat kerja. Even mlm pun nak pk pasal kerja. Mmmmmmm

But as isteri support la kan. Kena la bangga even kekadang rasa sentap gak. But on other side pk positif ja lah. Dia buat tuk isteri n anak2. Hopefully dia ingat la pengorbanan isteri dan anak2.

Jadi 13hari nih with3 kids plus bibik. Takut la esp mlm2. Siap jd mcm burung hantu dah nih. Kids lak sikit punya suka coz dpt tido ngan mummy. Mummy la yg jenuh kena sepak ngan kids time tido. Semua berebut nak dok bwh ketiak mummy.

X sabar nak tunggu si dia balik. X ada geng nak bergaduh laaaa. Sakit juwa aaiiiii. Hehehehehegege

3 comments:

  1. takpe lah demi cari rezeki utk anak2. nnti blk ada lah ole2 dr sana ye tak :)

    ReplyDelete
  2. ok apa kak .. tido dekelilingi hero & heroin ;-)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.