Saturday, April 28, 2012

Its positive.

Last 2 days dok mengemas dressing table coz dah sangap dok kat rumah. X leh dok rumah ada ja mata sakit tgk tak kena itu ini. Kan best ada duit berkepok reno rumah kow kow bagi mcm istana. Then 2nd coz nak buang my 2 years old yer make up tuk bg peluang mak shopping set make up baru. Pantang ada duit lebih ckit ada ja menda nak beli. Bis tuh bila duit nak berkepuk kannnnnn

Then terbuka la laci. Then ternampak pregnancy test kit yg dah guna tuk test baby no 4.

Rupanya mr hubby simpan lps kami tgk hari tuh. Trus rasa sedih la pulak kan. Kalu idak skrg harus dah tersadai kat katil dek morning sickness.

Even anak dah 3 terasa jugak our lost. X leh imagine sapa yg miscarriage tuk anak 1st or yg susah nak pregnant then miscarriage berulangkali. Mesti lagi down, sedih semua ada. Then paling i teringat kat u ladyverde. I know how u feel. So bersabarlah la dear. I doakan tuk u ada rezeki one fine day.

X buang test kit tuh. Kept it as our memory.

Love u ols. Muahssss

1 comment:

  1. ada rezeki lain ...jgn stress ye watie..chaiyooookkkk

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.