Friday, July 31, 2009

terjun tiruk

waktu mummy in the course, Hani & Ichlas di bawa oleh tok & wan dtg lawat mummy. sian mummy dah muak makan hotel..siap pesan kat tok bwk nasik n lauk dr rumah. nikmat giler mkn nasik dr rumah..mcm dok hostel ja rasa yer...



since kat hotel tuh ada pantai n swimming pool.diaorg mandi lah laut...then sambung kat pool. nak dijadikan citer....Ichlas dgn selamba yer gi terjun adult pool. Im shocked even he wore arm floater. ada staff hotel terjun n ambik dia. trus ichlas tergamam. coz for me sblm nih Ichlas able to float back once di aterjun tiruk dlm adult pool. sian uncle tuh coz dia terjun ngan wallet n hp dia dlm pocket.i've checjed with him n dia cakap HP dia x leh guna dia..isk nak kena ganti balik HP dia tuh..

isk bebudak nih...x leh terlepa ckit...

layan j alah gambar2 diaorg kat pool.....dok gian berblog nih....coz umah my parent wireless covered.kalah umah aku yg x ada internet..huhuhuhuhu






2 comments:

  1. aiyakkk menantu ku...seb baik tak jadik ape2...

    ReplyDelete
  2. hushhh...ichlas....mmg berani sungguh...

    wahhh..syoknye berblogging ekk..hehhe..puaskan diri anda berinternet b4 balik..ni masih dok ada kat penang ka?

    baru nak ajak pi putrajaya ahad ni..ada pesta flora...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.