Thursday, July 2, 2009

Model Making Training

Last week , aku jadi secretariat tuk training under ministry. Kursus animasi. being me yg in IT field kira new thing la jaga kursus animasi. Berkobar nak belajar la konon gak..so last week mummy jd org bujang coz stayed at Summit Hotel, USJ. dekat ja....plus Hani & Ichlas ..dtg visit mummy..daddy bwk..

even the training didnt delivered as expected...for me ada gak benda br....n toingggg trus ada idea nak tambah xtvt kat rumah tuk Hani & Ichlas coz dlm kelas nih ada session "model making using clay".




saja nak tunjuk hasil2 peserta. kebanyakkan mmg lecturer animasi so diaorg yer model pun kebaboom la....






sblm balik rumah trus singgah Mydin USJ beli modelling material tuk Hani & Ichlas. upah tuk dioarg coz time mummy away diaorg demam..mummy pun demam!



7 comments:

  1. serious dasat la model2 depa nih...terernya! *pengsan*

    ReplyDelete
  2. RE:

    Bai-mmg pun..that why dioarg lecturer animasi...harap i..tgn keras la....

    ReplyDelete
  3. syok gile le tengok...
    kak watie.. klu kite buat kompom2 kuih karipap je la yg jadi.. hahahahha

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat ilmu baru..

    tak dapatla nak blik banting/putrajaya this weekend.

    Ada bengkel pelan strategik utk Star rating weekend ni. 2 hari.

    ReplyDelete
  5. waaahhhh siap beli tuh..hehehhe..bagus2...:D

    ReplyDelete
  6. ko ni memang teacher yg bagus..besar nnt anak2 ko mesti cerdik pandai mcm mama dia...aku blum lg berkesempatan nak layan anak2 main mcm ni..uuhuhu

    ReplyDelete
  7. Mak aii.. chumel nya laaa ulat pakai beg doctor tu

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.