Sunday, January 29, 2012

Kawan-kawan- Tolong doakan yer!


Salam kawan-kawan,

mood update blog hilang kemana but entry kali nih mmg by hook n crook kena gak buat.

Minta kawan-kawan doakan my niece yang skrg warded in ICU KPJ Selangor Specialist Hospital due to Kawasaki Disease and Sepsis. After almost 2 weeks demam x balik2 even dah 3 kali pi A&E Hopsital Putrajaya, finally the parents terpaksa bwk ke private jugak lps hospital ambik mudah jer kat budak umur 1 tahun yg dah demam 2 weeks.


I asked to bring to Datuk Dr Zul,. sampai kat KJP Dr Zul cakap she's critical but alhamdulillah semlm ada progress balik even still in ICU.

Today Dr Zul akan buat Cardio Checkup tuk check jantung.

Skrg the infection kat lung n liver.




Kesian kan. dah la budak br satu tahun.

Sungguh kecewa ngan Hopsital Putrajaya yer service. Dah hantar email aduan ke Hosp Putrajaya n dah dpt reply kata dlm siasatan. Tak per nanti nak followup, how the progress 'siasatan' diaorg tuh.

apa2, korang tolong doakan NUR AWATIF IRDINA BT MOHD AFIQ sihat kembali.

she just 3 months muda dr bb Hana.




4 comments:

  1. salam watie,

    moga nur awatif irdina cepat sembuh dan moga Allah swt permudahkan ujian ini baginya dan keluarganya.
    eloklah watie dah complaint kat hosp.

    ReplyDelete
  2. Alaahi kesiannya. Semoga dipermudahkan segalanya .

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.