Monday, January 2, 2012

Welcome 2012!!!!!!!

Good bye 2011 n welcome 2012.
2011 is the hectic year. Plus byk gak konflik but its end with lots of memories.

However apa2 yg berlaku give the reflects to us.moga 2012 menjadi tahun yg lebih baik. Cabaran lebih utk bahagu masa between family n career. Hani yg dah masuk standard one. Kelas KAFA kelas sek rendah n class IQRA'. Dari segi career lak maybe bulan feb ada iklan naik pangkat so why not i try my luck since feb ni jugak akan genap 3 tahun service. While mr hubby lak will hectic handle project with PT Vads di Jakarta. So dia akan berulang alik la ke sana.

Fuh kena kuat nih. Iswatie boleh!!!

Jom taruk gambo kids coz dlm iphone nih x ada lak gambo kami sefamily. Hehehehe

3 comments:

  1. boleh punyalah!!

    aku awal2 bulan lagi laki dah nak ke uzbekistan lagi..sudahlah haziq sekolah pagi tahun ni..kena latih diri bangun awal pagi r gini..huhuhu

    ReplyDelete
  2. RE:

    Dian- tuh ikut mood diaorg....tuh mood happy coz dpt lari kat padang...


    Zaila- sblm nih aku kul 5.30am dah bangun..tu pun still mcm lipas kudung perah susu, masak bfast n lunch kids n bersiap gi office....tp selamat ada bibik....aku tabik spring la kat ko leh handle 3 org alone...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.