Monday, August 15, 2011

BONUS Gomen dah masyukkkkk



Mula2 pagi nih rasa Monday Blue gara2 lps sahur...Hana buat roadblock...kena la berlakon tido jugak nak bagik dia tido..kalu idak harus kawan dah bagun main.....susah nanti nak bersiap g kerja...


Lepas tuh sampai opis, ramai dok cakap bonus dah masuk..eh tak sangka lak masuk hari nih..cepat dan pantas account dept kitaorg nih...thanks nab..


trus zass check account maybank..hip hip horray...ada duit masuk..even bila kira ngan calculator besaq awat yer short 200++ nih.... confuse ckit..nanti nak check ngan org account.


alhamdulillah...rezeki..duit masuk..kalu idak asyik duit keluaq jer..sikit banyak tuh belakang kira.janji ada duit masuk...


so nih kali ke3 dapat duit xtra sepanjang 2years ++ service. yg 1st beli corelle, yg 2nd beli spectra3, yg 3rd kambing aqiqah Hana...yg nih x tau nak buat apa lagik......dok aim KitchenAid mixer nih...




cantikkan...match sgt warna hitam nih ngan my Kitchen Cabinet....

tiap kali lalu kat uptown damansara suruh en is bawak slow2 nak tgk satu kedai yg pamer kat cermin mixer nih in various color..tempting betul....fuhhhhhhhh

dah2...cukup2 berangan tuh....meh buat kerja....PM bagik bonus tuk rajin buat kerja..bukan tuk berangan...





5 comments:

  1. salam ziarah wah sonok2..pasnie leh sopim2 hehehee..b4 g bsopim ingt pesan PM hehehe

    ReplyDelete
  2. tapi kitchen aid mixer kaler merah nei lagi tempting... rasa x sabo nak pi beli kan

    ReplyDelete
  3. bestnya, ena di opis nie tggu jea duit gaji msuk mcm biasa huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. short tu diorang potong caruman KWSP kot??

    syoklah hang buat biskut raya pasni;)

    ReplyDelete
  5. RE:

    Elya-heheheh..ingat pesanan PM
    CikLilyPutih-merah pun suka...but nak hitam..nak match ngan kitchen cabinet
    zh-ena-ina time lain dapat bonus
    Zaila-x yah buat biskut raya...dah siap dah biskut raya buat kat office. Short sebab dia potong epf n incometax

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.