Saturday, August 20, 2011

bye bye dahlia



pagi nih br jer hantar bibik aku dahlia ke lcct.dia akan balik ke kg dia.actual plan mmg dia akan balik beraya sebulan.coz dah 2tahun service dia.dia agree nak sambung lg. beli la tiket flight airasia pi balik.since dia yer permit akan tamat sblm balik konon nyer nak renew permit. as usual bila nak renew permit kena la buat fomema iaitu medical checkup.but result fomema amat mengejutkan.fomema dia x lepas atau sangkut coz ada prob kat paru.confuse la kami coz dah 2 kali fomema lepas jer but kali nih kantoi.bwk lg sekali xray kat kpj selangor specialist but result xray dia still sama.trus inform kat dahlia.trus dia peluk hana.sedih dia.akuvpun sedih n berserabut kepala otak dok pk sapa nak ganti dahlia.


nih dah tgahari.kat rumah aku dok rasa dahlia still ada.rindu nak dengar bunyi gedegang gedigung dahlia buat kerja.huhuhuhuhu.mengalir air mata aku.heran org betul2 nak kerja kantai lak fomema.kira dahlia nih helper kami yg paling lama.aku x pernah rasa sedih mcm nih bila helper2 sblm nih nak berenti. kalulah aku boleh buat sesuatu.mmmm

dahlia..puan rindu kamu..huwaaaaaa


lps nih kena buat misi penganti dahlia la pulak.rasa x best jer raya kali nih.huhuhuhuhu
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

  1. die kene terus balik la ye kak?
    haih..susahnye nak cari yg betul2 leh dgn anak2 kite kan...

    sy pun teringat sorang bibik suami kerje dgn family dalam 8 tahun cmtu sempatla die jaga afiy anak yg 1st..mmg baek..

    die balik indon sbb rase nak bukak bisnes..yelah..diorng kumpul duit leh bukak bisnes lagi..
    mmg tersedu sedan die berhenti...

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.