Saturday, April 23, 2011

Happy 6th months bb Hana




Walaupun mojo nak update dah lari kemana...tapi kali nih yer entry.. wajib gak buat..


ohhhh..hari nih 23rd April 2011....bb Hana dah genap 6 bulan..

Alhamdulillah.....dah 6 bulan fully bfeed bb Hana...dia anak yg cukup bertuah.Bermakna jugak..Hana dah boleh makan bubur..saat yg dinanti2 kan coz x sanaq nak masak tuk dia....nampaknyer pagi2 kena la bangun lebih awai tuk masak 2 menu yg berbeza tuk anak2.



budk ini dah pandai demand kalu dia nampak mummy dia.....dr muka masam dok ngan bibik..bila nampak mummy kat pintu baru balik kerja trus sengih sampai ke telinga

dah la tuh..kalu kita buat x tau jer kat dia..dia akan menjerit or nangis sampai ayaq mata nak suruh mummy dukung dia...


mulut pun boleh tahan suka ajaq sembang...punya bersungguh bercerita kat kita...kita layan jer......

Alhamdulillah..dah 6 bulan fully bfeed Hana. Stock susu pun melimpah ruah. sampai penuh fridge kat rumah n office...selamat dapat bos yg sporting..supportive..siap kata...habis la ikan aku rasa susu t*t*k. * Note: bos saya suka beli ikan fresh kat Banting nih*

baru2 nih ada ambik deal photoshoot kat MilkaDeal. nih hasilnya


Anak dara nih amat pandai posing n sengih kat camera...mcm kakak Hani dulu time baby....comei sgt gambo nih..rasa nak penyet2 jer bb Hana coz geram..kekekekeke

Interaction bb Hana ngan kakak n abg dia lak..
Ini budak amat pandai protes kalu mood x mo main ngan abg n kakak dia...Kalu diaorg kiss or gomoi dia..dia akan jerit sekuat hati nak cakap dia x suka...

but kalu time tgk abg n kakak yg berlari n melompat kat dlm rumah depan dia..terus dia pun mengelitik satu badan konon nak join main jugak..

x sabaq nak masak tuk Hana actually..Dulu time Ichlas berjaya prepared homemade food sampai 1 tahun..hopefully Bb Hana pun sama...



saya sayang anak2 saya....muasssssssssssss

4 comments:

  1. alahai comeynya hana...emm.. rasanya ur huby satu course la ngan saya masa kat uum dulu..accounting kan?? rasanya la..kalo salah org sori ye.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhh sukernye tgk gbr photoshoot tue ..sgt2 comeii

    ReplyDelete
  3. seketuiii nya budak comel niii.mmg best gomol nie

    ReplyDelete
  4. dh besar dh baby hana..comel n bambam...geram auntie

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.