Tuesday, April 12, 2011

Pakej Kelas Kraftangan Felt- Hanya RM20 sahaja

Ok....hari nih yer entry kita kasik iklan sikit...Nak promo kursus yang dijalankan oleh my college n of course nih my project tuk nak achieve KPI yg dah ditetapkan oleh my college.


Kali nih nak buat Kelas Kraftangan Felt. Dia Pakej....tuk keempat-empat class tuh just bayar RM20 sahaja. Bahan2 semua pihak college/ gov yang bayarkan under project Latihan Kemahiran 1 Malaysia yg PM announced last year.


Nih pakej nyer:

Felt Hair Clip Fasa 1 - 8 Mei 2011 oleh Azzaliza dari ChomelCraft

Felt Hair Clip Fasa 2 - 22 Mei 2011 oleh Azzaliza dari ChomelCraft

Felt Tshirt - 9 Julai 2011 oleh TiniHani dari Kedai JahitKu TiniHani.com

Felt Keychain -23 Julai 2011 oleh TiniHani dari Kedai JahitKu TiniHani.com

Tempat: Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia,
Bangunan UMNO Shah Alam, Aras 10, Menara UPSA, Pusat Dagangan UMNO Shah Alam, Persiaran Damai, Seksyen 11,
40100 Shah Alam,
Selangor.

Bayaran: hanya RM20 ( Bayar time datang class)


kalu berminat, uols leh bagi Nama penuh, No IC & No HP kat my email: mornizawati@kkkla.edu.my atau call saya 03-31202030 ext 225. (Mornizawati)



8 comments:

  1. Mornizawati, saya dah emel detail saya. Nak tanya, boleh amik belajar ke-4 4 kelas ker?

    ReplyDelete
  2. Mummy,,Mama darwish dah email detail gak,=)

    Nama: Nur Dashila Bt Mohd Akhir

    ReplyDelete
  3. RE:

    Ila-ala......dtg ler Shah Alam

    Syana-tunggu pihak kolej aku sms yer

    Sue Rosly-mmg kena ambik 4-4 kelas tuh..byr just rm20

    Mama Darwish- dah terima..skrg email kolej bounce

    ReplyDelete
  4. ok,,,nty mummy akan email atau mcm mana utk bg tahu ekk?hehe teruja nih..

    ReplyDelete
  5. terasa teruja plak nak join... boleh join lagi tak?? saya berminat..

    ReplyDelete
  6. salam kak, sy nak join juga.. sy ada email akk.. hopefully ada lah kosong :)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.