Monday, May 2, 2011

10 days without hubby

Lamanyer x menulis dlm blog...byk betul benda berlaku lately sampai kekadang rasa cepat betul masa skrg berlalu skrg ...


oh yer....mood berblog pun kurang coz last month my dad warded coz kena mild strok...frm GH Penang trus we transfered him to Hospital Putrajaya n now alhamdulillah dah ada kat Penang..recovering..



Then hr Ahad 2 week before FIL kat Sarawak lak warded kat ICU due to sesak nafas coz jatuh moto. Jadik mr hubby ambik emergency flight balik sana.


Sepatutnya flight balik ke KL semlm but Mr Hubby posponed his flight.




Dah la tuh sejak 2 hr nih Hana meragam. Refuse tuk mkn, bf n tido..... grrrr penat yg amat mak.






Cuti 3 hr sepatutnya nak rest ...but jgn harap la....but able bawak kids pi Ikea n The Curve.



n selamat la x=bb sitter damansara n adik dtg lepak rumah. x ler rasa sunyi but penat la coz bb Hana asyik jd koala bear jer...dah la tuh tgk org lain...mcm tgk hantu jer..grrrrrrrrrrrrrr



Despite....citer tertungging terbalik tuh...able baking Choclate Macaron. tu pun adik.. Nora yg beria ajak buat..Slmt bahan2 dah ada coz resepi n bahan2 dah lama ada coz dah lama teringin nak buat sdr.


Maka....jadik la Choc Macaron nih..


Inti malaih buat ..guna jer inti Nutella mcm mak Syerah...



ok lah kan....tuk 1st attemp. Nak kena try byk kali n byk resepi coz nak prepare myself tuk ajaq dlm kelas Macaron. ;p

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.