Sunday, October 7, 2012

Ichlas Iskandar Tabika Kemas Sri Bakti Sport Day

Salam semua,

Waaaaa rasa lama x update blog nih. Kalu ada update pun promo Tabita skincare. Amat tidak adil kan coz nama blog nih iswatie n tujuan asal nak citer pasal iswatie family but mummy pi embedded part time bizz mummy lak.

But bulan 10 nih rileks sikit coz bizz tergendala jap coz daddy postponed his trip to jakarta tuk kesekian kalinya. Uhuksssssss


So hari nih ichlas ada sport day kat tabika kemas sri bakti dia. X leh nak target sport day mcm smart readers kids la kan. But dulu kids yer smart reader sport day kat bukit rimau nih biasa ja pun except parents kena bayar mahai tuk join coz buat kat taman pertanian shah alam. Uhuk uhuk.

So nih sport day last as preschool la coz next year ichlas dah masuk darjah 1. Nanti sport day kat sk bukit rimau la but yg heran kalu darjah 1 buat kecil-kecilan ja kat sekolah time weekdays. Itu tidak adil.

Tunggu hana lah masuk preschool lak but dulu time diaorg 1st time sport day mak amat excited but now awat la berat bontot mummy nih nak pi xtvt2 mcm nih. Huhuhu. Pangggg tuk mummy.

Ichlas dlm rumah merah. Give me 5 ichlas. Sama ngan rumah mummy. Daddy lak dulu rumah apa ek? Nanti tanya dia coz skrg dok cbuk jd pompon girl ngan ambik gambar. Mummy biasa la dok goyang kaki bwh khemah sambil dok update blog ni haaaaaa

Eh dah tanya daddy la. Daddy runah kuning laaa. Eh br teringat hani kat sk bukit rimau pun rumah kuning. Bagusss. Nanti kita tgk hana lak rumah apa?

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.