Tuesday, October 23, 2012

Happy Birthday Nur Iswahana Imelda

dah hujung petang dah nih but oklah kan dr backdated kan ..hehehehehehe



nak shout nih

HAPPY BIRTHDAY BABY MUMMY.....

HANA IS 2 TODAY..

MY FULLY BREASTFEED BABY DAH 2 TAHUN PUN..

YG PASTI MUMMY ALSO DAPAT PHD IN BF JUGAK....













TERCAPAI GAK HASRAT EVEN ANAK 3 BARU DAPAT RENTAK

Mommy, daddy , kakak hani n abang ichlas doakan Hana menjadi anak yg solehah dan dimurahkan rezeki dlm pelbagai aspek such kesihatan, pelajaran, agama, kerja, kewangan dan lain-lain lagi.

Rezeki Allah SWT luas dan dalam pelbagai bentuk.

rezeki hana dapat rasa susu mummy sampai 2 tahun nih . now pun mummy still direct bf and pump susu for u hana.


oklah..mummy nak balik dah....
jap g sampai kita gi Chilis yer...tuh kakak Hani yg request nak mkn kat ctu....hehehehe

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.