Tuesday, December 6, 2011

Tinggalkan cinta2 hati

Assalamualaikum girls! Salam Hari Asyura. Hari nih kan hari nyer. Ada yg posa? Me x coz dok berkursus nih.

Nih bersiaran dr iswatie's old campus-UUM, Sintok. Kursus Instruksional & Pembangunan Andragogi(KIPA) ni haaaa. Layan jerrrr


Yang x best kena tinggal cinta2 hati nih esp bb Hana coz dia kan still fully bf. Mlm2 mesti nak nyonyot but mr hubby cakap dia ok jer tido mlm. Bgn 2 kali jer tuk minum ebm thru bottle.

Yg best yer dpt tido lena. Hehehehe. Rest dr hectic rumah. Boleh x mcm tuh. Hehehehehe

Hari nih hr ke 3. 11 days to gi. Kids.... Take care!!!!

2 comments:

  1. saya risau jer bila dpt kursus2 jauh nieh bila anak masih bf..mujurlaa opis buat kursus dekat2 jer..

    ReplyDelete
  2. Ntah la coz ministry byk kolej komuniti seluruh Malaysia. Jadi leh merata la dia buat kursus. Layan jer lah kursus nih coz yg nih wajib tuk naik pangkat.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.