Monday, December 12, 2011

Flying without wing

Lps xtvt naik kuda last Friday kami pi kat Pusat Sukan UUM lak. Kali nih nak buat xtvt flying fox. Harus participate coz sblm nih blum lagi pernah buat flying fox nih.


Excited nak try nih but time panjat tangga naik menara lutut dah ketaq gara2 panjat tangga tegak kat paling atas n tertengok kat bawah. Merangkak aku kat pelantar atas. Lps tuh ada officer pulapes tolak trus syiok weh terbang. Syiok sgt rasa nak try 2-3 kali jer but pk naik tangga tuh malaih dah la


Meh tgk gambo i dok berflying fox. Ganbaq yg cukup haluih captured by my friend yg jenuh nak kejar coz i terbang laju sgt. Hehehehe

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.