Sunday, November 13, 2011

Part time maid

Dah baper minggu x dok kat umahvon weekend. Jd kerja2 rumah bertimbun-timbun esp kain baju. Padahal last week ada gak hantar baju pi dobi. Iskkkkkk heran betul mana mai baju yg bertimbun2 nih. Sapu sampah, toilet n semua perkara la tunggang langgang.
Weekend ni pun x ada masa nak kemas. Byk sgt xtvt kalah yb. Jd kita outsource kerja2 rumah nih.


Kali nih ada ambik indon yg mr hubby jumpa kat jln kebun. Bibik nih time mr hubby jumpa dia dok cari tin2 n plastik3 kat tong sampah for recycle. Mr hubby interview dia n dia nak jer dtg kemas umah on weekend. Bibik mih dah tua but badan fit lg. Dah ada cucu umur 10 tahun dah. Weekdays dia kerja jd cleaner kat tnb.


Sblm nih ada nak panggil org dtg as introduced by zaila but bila dgr kena iron baju x berani dia. Mcm2 la

Balik umah tengok umah dah blink2 dah. Baju yg x lipat segunung tuh pun dah terlipat. I loike.....


Alahai bila la maid aku nak sampai nih???? Kata agent senin nih. Kita tunggu jer lah. Hope better than dahlia. Aminnn

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.