Monday, November 7, 2011

Bibik baru

Owh we all in the middle berbelah bahagi nak ambik new maid or idak. Actually after almost 2 months x ada helper nih rasa mcm best sgt dr term of privacy but dr segi rumah kekadang ada yg jd tongkang pecah n kekadang bersih blink blink coz ada cinderella buat kerja rumah time tgh mlm..

Nih gara2 ada org volunteer nak kerja ngan kitaorg. Siap cakap 'x yah la ambik kakak(bibik). Dia pun leh jadi kakak coz dah besar.


Org tuh ialah hani yg amat rajin. Yg kata dia dah besar leh jd kakak buat kerja rumah, jaga hana, mandikan bb hana n panaskan susu hana. Ececece.


Setakat nih bagi sapau sampahq, sidai baju n susun kasut jer, bb hana biar mummy n daddy yg handle.

Abang boboi buat apa lak? Abanga boboi duduk kat sofa sambil mata tgk tv n tgn pegang remote. Aduiiyaiii

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.