Tuesday, November 8, 2011

Balik ke shah alam

Actually kitaorg nih otw nak balik ke rumah kitaorg kat shah alam. Plan nak balik semlm even hr nih. Mr hubby dah apply annual leave n me dah apply timeoff.Konon nak rest n kemas rumah la

Tapi kalu dah sampai penang jd lemau la. Plus semlm kami pi kuala nerang umah family angkat mr hubby coz abah ada buat korban kat pedu.plus dah lama x blik k nerang.bkn x nak balik but my driver nih malaih ckit nak drive jauh2.

Nih singgah kt r&r gunung semanggol coz nak mkn nasik ngan lauk sambal ikan ngan kicap yg mak bekalkan. Best kan mak kita bekalkan nasik ngan lauk hasil air tgn mak sdr. Adakah nanti aku mcm tuh nanti? Huhuhu

Seronok balik kg coz dpt teman mak coz aku tau mak perlukan aku n adik aku but ada beberapa perkara yg aku. X berapa suka kalu balik ke kg. Apa perkara tuh biarlah kmi adik beradik yg tau jer.


Anyway still dlm perjlnan. Doakan kami sampai dgn selamat. Ichlas n hana pun dah tido. Jd co pilot pun nak tido la. Nanti budak nama hana bangun harus kang mak migrane coz budak nih x leh dok diam. Huhuhuhu

2 comments:

  1. kami xdapat balik..huhuhu..tapi raya kat sini boleh tahan juga meriahnya!!

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.