Saturday, July 23, 2011

Happy 9th months Nur Iswahana Imelda...

uhukkk..uhuk.....auchummmm.......

Ya Allah..byk betul habuk ngan sawang kat blog nih....blog sapa lah nih?????

hehehehehe...blog i ler...dah malaih nak update..byk complaint pulak...


hari nih kena gak update jugak since my

BB HANA IS 9MONTHS

time flies...dah 9 bulan dah no..pejam celik dah setahunm..pejam celik dah masuk U..pejam celik dah jadi bini org dah bb mummy nih...*sobbbbbbbbb*


Alhamdulillah...Hana nih baby yg mudah dijaga cuma dia manaja coz dari kecik dok biasa dikelilingi oleh muka kami jer..jrg tgk org luar..so dia akan sebik or cry bila tgk org lain...plus x leh nak tinggal lama dia sorang2..nak gak org berteman.

setakat nih baru sekali demam..tu pun 1 hari jer.....nak ringan badan kot..


Hana skrg dalam fasa merangkak tahap laju n sedang berdiri n meniti kat perabot, sofa n kerusi meja makan....kekadang suka lepas tgn suka konon nak practice la tuh...oh ya....hana tau bahaya kalu terjun tiruk dari katil...so dia pandai hulurkan kaki dia dulu n bergantung kat tilam kalu nak turun dari katil...clever girl

budak yg susah nak mkn.....mkn sikit xseperti abang dia....makan salmon., brocolli, japanese sweet potato, kentang, kurma and pumpkin....ayam x leh nak rashes...

but suka sgt nak mkn nasik yg kita makan....nak lak kita suap ngan tangan..nampak yer mummy kena ubah method masak makanan bb hana.....

apa2 mummy, daddy, kakak hani, abang boboi n kakak dahlia sayang hana....muasssssss

3 comments:

  1. alolooo geget peha tu kang
    xmo dia bubur2 sume tu ek
    ko buat2 la mkn food dia nnt sure dia ngendeng kt mummy
    hahaa

    ReplyDelete
  2. wah kalah husna..husna msih tkut2 nk merangkak..mngnsot jer lju..klu lju jln bila naik walker

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.