Wednesday, March 23, 2011

Happy 5 months Nur Iswahana Imelda







HAPPY 5 MONTHS


NUR ISWAHANA IMELDA BINTI ISWANDI




Syukur padaMu Ya Allah SWT diatas kurniaan kupu-kupu syurga ini. Akan ku jaga dan bentuk menjadi insan yang berguna.



owhhhh ...actually masih mencari mood berblog yg menyorok ntah kemana..


however...i try my best tuk x miss out Hana yer entry tuk share her development at least for 1 year.


Tadi pagi bawak gi her 5months jab.....She such a strong girl..kena cucuk but x nangis langsung..siap sengih lagik ada..


Her weight 6.6kg n im proudly still jadik her 'kilang susu' :P


Hana skrg dah pandai meniarap n angkat dada...Then kalu nampak mummy balik dr kerja..trus sengih n lps tuh jgn harap la org lain yg pegang dia..dia nak mummy dia jugak yg pegang.


Last week asyik balik lambat....bibik cakap..sore2 Hana dah gelisah....nampak gaya mcm dok cari mummy.


Her fav toy is anak patung yg diberi nama Dahlia... She can grab Dahlia tuh n sudah pasti dahlia akan wet dek krn air liur Hana yg suka hisap si Dahlia tuh. Plus kalu sambil pegangg dia n pegang hp, she boleh tarik my hand dgn harapan dia boleh jilat hp mummy. Even kekdang lengan mummy akan jadi mangsa dibaham oleh budak bam bam Hana nih.


Hana bb girl yg cerdik...kalu letak depan tv dia boleh tgk tv esp citer Tom & Jerry. but jgn la ada sapa2 yg berdiri..dia akan jerit suruh angkat....Kalu buka pintu lagik la dia jerit lagik kuat coz dia amat gedik utk keluaq jenjln n g shopping.....Good Girl betul kamu ..Hana.


apa2 pun mummy bersyukur dapat membesarkan kamu Hana.


Kakak Hani & Abg Ichlas amat menyayangimu Hana despite kekadang abg Ichlas suka lepuk kamu... itu dia geram tuh...Kakak Hani lak amat suka cium kami sampai kalu kamu tido....dia nak tido dgn kamu......


Happy 5months dear ...


bb Hana


luv,

Mummy

3 comments:

  1. comel la hana :-)
    nnt dtg main ngan iman ye
    tp iman suke main ngan abg ichlas

    ReplyDelete
  2. kejap jer dah besar hana ni kan ..kejap tgk cam hani ..kejap tgk cam ichlas..

    ReplyDelete
  3. ala tomei nya.....

    aunty sumi nak pinjam mainan leh?? hehehe

    Sumijelly.com

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.