Friday, March 4, 2011

Entry yg x tau nak bubuh tajuk apa...




Salam,

Lamanya x update blog....ntah terbang mana mood nak menulis even rindunya nak menulis kat blog nih....

Tetiap hari buka blog sdr n baca blog kawan2 but bila kat blog sendiri x update la pulak :(


Iswatie's life is great even Hani kena chicken pox last week. Cool jer dia kena chicken pox. Tak ler nek merenggek gatal. Alhamdulillah. Just we worried takut berjangkit kat bb Hana. but so far....alhamdulillah ...Hani yer chicken pox pun dah kering n dia just cuti hari jer x gi school


Ichlas semakin notty....sampai kekadang...kena hukuman dok kat porch bila malas buat homework. Dia lak suka pukul manja2 kat Hana...dia kata dia geram..

bb Hana lak... cepat btul masa berlalu...semakin cheeky....budak nih dah pandai meniarap....Official date dia meniarap is 18th February 2011.

Sekarang pantang bagi baring..asyik nak meniarap....

skrg gak dia ada hobi baru...suka sembur ayaq liuq dia.....n mummy yer rambut pun dah mula gugur dgn byknya. * apa kaitan anak sembur ayaq liur ngan mummy yer rambut luruh?*

mood masak pun dah kelaut....mati lah ken akutuk ngan Mr Hubby coz sblm nih cakap..dah ada KC baru harus rajin masak but makin malas la pulak...baking pun sama...padahal dah ada oven besaq....cuma skrg dok berangan mixer KitchenAid. ;P



oh skrg sibuk survey Deep Freezer tuk simpan stock2 susu bb Hana yg melimpah ruah..alhamdulillah..murah rezeki tuk Hana. cuma lately kekerapan pumping dah urang compared dulu....hehehehehe...

sila shhhh itu perasaan malas....


apa2 pun.


Happy Weekend Girls!

Have a great time with ur loved one!!!!


2 comments:

  1. ya allah deboknye si hana ko nih...mcm ichlas dolu-dolu...mmuahhh utk dier...

    ReplyDelete
  2. semalam zaila nampak husband you beli burger kat jalan kebun..hehehe..

    bosan-bosan, datanglah ke rumah;)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.