Friday, March 25, 2011

Dino's live 2011 at Pusat Sains Negara







Lately dah jarang pi shopping malls. Sebabnya pi malls kids dah cepat bosan...kids tension coz asyik2...mummy jer yg shopping.... * kids...tuh theraphy mummy tau!*

Jadik lately dah bawak kids pi tempat2 tuk diaorg....Byk pi learning place. Setakat nih dah pi muzium negara * Gambaq muzium negara dok dlm harddisk pc opis which skrg pc opis ada kat ICU*

Before this kids' teacher ada call cakap nak bawak diaorg pi Dinos Alive time pi school holiday but kena bayar RM200 seorang tuk 5 days yer trip. GULP! mak aiii RM200..mampus mak nak bayar RM400. Jadik i decided nak bawak sendiri. Lagik jimat coz bayar masuk tuk dewasa just RM10 n kids just RM5. Pi pulak tetiap hari...mampus bosan budak2 nih..For me pi sehari pun ok coz 1 hari dah boleh pusing Pusat Sains Negara tuh. Dulu waktu kerja kat Or**le pernah buat event kat PSN nih..mak dah tau selok belok PSN tuh.

Jadik last Saturday bawak la diaorg pi sana.Actually time tuh Ichlas kena Chicken Pox but tgk dia steady mcm x kena jer so bawak la...

Sampai2 kids excited tgk entrance PSN tuh coz ada lalu kat aquarium ikan.



but bila masuk ruang lega Dinos Alive tuh trus melalak bila nampak 2 ekor Dino. Dlm hati..lega aku x bagi kat teacher RM400 bwk kids ke sini. Pujuk2 last2 diaorg memberanikan diri masuk2.





but jgn harap nak pi dekat ngan doni besaq tuh..dah la dino tuh gerak2...bila naik atas baru la berani nak bergambo ngan dino



kasik chance mummy n daddy nak bersolo





sblm balik Hani memberanikan diri bergambo ngan Dino yg gerak2


Hana lak.." Ada Aku Kesah ngan Dino nih"


"saya x takut ngan Dino"
Hani nak jadi astronaut yer



hubby n kids

Gambaq iswatie yg x lengkap. Diambik oleh bibik...



Mana Ichlas? Dia melekat kat kaki bibik coz takut ngan Dino.

padahal sblm tuh ingat dah takut..


konon Ultraman Cosmos lah nak lawan dinosaur....cehhhhhh



2 comments:

  1. sampai bile ekk pameran dino ni

    ReplyDelete
  2. Sampai bulan 6 pameran Dino nih..Bayaran: Adult RM 10 n kids RM5

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.