Friday, February 5, 2010

Midnight di KL



Last Friday time golek2 atas katil slps maghrib sambil tunggu Mr Hubby balik, dapat call frm him ajak gi KL. Giler la...x sampai lagik rumah ada hati ajak bini gi dating kat KL. Rupany2 his best buddy ( so jd best buddy i jugak) frm Kuching dtg cni atas urusan his family business.
Mr Hubby sampai trus mandi n rileks jap trus drive balik ke Kl frm Banting. Kids tinggalkan with Dahlia..kasik chance Mummmy & Daddy yg dah lama x keluar malam berdua. Selamat they understand dgn harapan mummy n daddy gi work konon yer...
Kitaorg bertolak kul 10pm dr Banting n sampai dlm 11.15pm kat KL Sentral since our best buddy stayed at his family condo-Suasana Sentral. Ambik dia n trus shoot gi Uptown Danau Kota-Setapak. 1st time kitaorg gi sana..selalu dgr org cerita jer..ikut ja request dr org jauh kan......u're pleasure dapat jumpa dia kat cni since kalu kitaorg kat Kuching dia yg selalu entertain kitaorg. dah lu mesti bekalkan kitaorg with 1 kotak ikan terubok masin.
Tak plan nak beli apa pun kat Danau Kota tuh..just cuci2 mata jer...Tgk kasut crocs yg bersepah..tgk handbeg yg bersepah.tgk baju yg bersepah...n tgk org ramai yg bersepah...kekekeke

rambang bijik mata



uptown danau kota

me yg selebet...janji mantap di mata suami...kekeke


mr hubby with his best buddy

mak pak yg tinggai anak tgh mln tuk merendek

Gossip session:
Nina...tau tak..kat Danau kota tuh..i saw 'someone' yg tuttttttttttttttttttttttttt..( u know who i mean!!) is selling kids clothing yg amat x cantik.....hahahahahahaha

mmg tak percaya jer i nampak dia.siap suruh Mr Hubby yg gi tgk balik n verify org yg betul..kekekekeke


Lps dah bersiar-siar kat Danau kota tuh trus la gi Pantai Dalam dgn harapan nak makan nasik lemak warung rindu. tutup la pulak...trus i requested ke Bangsar lepak kat Pelita.. Rupanya bangsar kul 2am dah sunyi sepi...fuhh mmg lama x gi kat Bangsar..Dulu rajin ajak Mr Hubby lalu tgk org mabuk...hahahahahahaha

sembang punya sembang dah kul 4am. Trus hantar dia balik ker his condo n trus drive balik ke Banting. On the way back both dah mengantuk giler..Mr Hubby tahan mata drive.Bahaya btul.n mmg kerja giler kitaorg buat....sampai umah ku 5.30am trus pengsan.....

3 comments:

  1. tabik arr kat watie yg bersemangat waja gi jalan2 kat kl di malam hari hingga ke pkl 4 pagi hehehe :D next time, dtg la pulak kat 'Downtown' @ Cheras Velodrom tu, situ pun ada gak yg ala2 uptown tu..

    ReplyDelete
  2. uhhh sampai ke pagi tuh,,, tak pe enjoy kan...

    ReplyDelete
  3. hehhe..jumpa org tutt niaga ke???tu part time ke or full time???hehehe..dah tak koje ke plak dia..

    keje gile weii..merendek sampai ke suboh...idak ke kome koje esok paginya??

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.