Tuesday, August 25, 2015

KitchenAid Mixer Harga Termurah Abad ini

Assalamualaikum dan Selamat pagi


My morning started at 4.30am gara-gara angau KitchenAid Mixer berwarna Rasberry Ice promosi Bulan September 2015 bagi campaign Amway. Walaupun actually warna idaman ialah Warna Merah tapi bila tgk yg nih pun tergugat iman mak. Rasa nak jer semua color. Tapi pk saya bukan lah baker ada gak yg kena jeling ngan mr hubby.

Untuk makluman, KitchenAid mixer nih memang recommend by chef or sapa-sapa yang berada dlm industry bakery nih. Sebabnya body dia tahan lasak while motor dia mmg superb. Performance dia toksah dok cakap la kan. Yang penting rajin dengan tak rajin jer tuan empunya badan.


Banyak boleh dibuat dengan KA nih. Coz  ada byk function drpd nak buat cake sehingga lah meroti dan membiskut.


See betulkan. Macam-macam boleh dibuat. Antara rajin dengan x rajin ja. But itu belakang kira. Janji rembat dulu KA nih n letak comei2 kat Kitchen Cabinet. Dengan warna nih perghhhh harus cantik kitchen cabinet tuh. Muaahahahahah

Dah angau?
meh whatsapp 0193229737

Rundingan harga ansuran boleh didapati dan ada juga boleh dapat KA nih pada ansuran pertama.

nak tau cara?

email: mornizawati@gmail.com

ok jom mandi solat subuh doa dapag KA nih, masak n bersiap g kerja

Have a wonderful day today!

No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.