Friday, September 23, 2011

Happy 11months Nur Iswahana Imelda




Ya Allah...i dah hampir terlupa dah ...selamat td time lunch dok mengepam susu ...dok teringat hana n tgk date rupanya hari nih dah 23rd September..

alamak..hana dah 11 bulan daaaa..huwaaaa my baby dah 11 bulan... bb Hana yang sangat bertuah...baby Hana yang masih lagik minum susu mummy....fresh dr ladang mummy..chewahhhhh




Alhamdulillah...hana membesar dgn jayanya....dari segi berat x la berat sgt dia nih....org x reti dok diam....aktif....berat 7.3kg jer.....nampak dlm gambar jer bulat...almaklumlah genetik pun semua comei2 mcm mummy n daddy.

Dari segalan jalan..sikit lagik dah boleh buang lesen P dah kot..x sabaq nak tgk dia larik..x sabaq nak kejar dia..boleh la mummy n daddy kuruih sikit..hahahahahahahaha

boleh sebut CAT tapi dia sebut " TET" , BIRD.

pandai shakehand, kasik flying kiss n pandai geleng kepala bila mummy cakap mummy hantar gi school ..hehehehehe

suka sgt main suis....jenuh nak larang...

suka tgk babytv n dancing...comei btul..rasa nak picit2 ja..hahahahahaha

Hana..mummy sayang sgt kamu......

Daddy, Kakak Hani n Abang boboi pun sayang..

kita iswatie family harus sayang satu sama lain..muasss semuaaaaa

again,

HAPPY 11 MONTHS

NUR ISWAHANA IMELDA BINTI ISWANDI.

P/S: Owhhh x sabaq nak sambut her 1st birthday....

3 comments:

  1. huk..huk..kak pas ler tips baby gal kt sy ..sms pun okeh tips tu :-)

    ReplyDelete
  2. hampir terlupa gak..tgh hari br teringat..
    husna pun suka main suis gak..aish bahya btul..
    dan juga suka geleng..kalau makan bila dh xnak die geleng..comey jer..hihihii happy 11m gak untuk hana

    ReplyDelete
  3. tak sabar juga nak g birthday party baby Hana..hehehe

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.