Thursday, September 15, 2011

gambo 1st day raya



alamak..dah 17 syawal dah......puasa 6 pun belum lagik...tetiap hari ada mkn free kat opis.plus lps balik sarawak hari tuh trus pi kursus lak..rugi la pi kursus posa. hahahaha burok benor perangai. nih esok cuti 3 hari....open house berderet esp hari sabtu..jenuh nak susun rumah....hahahahahahaha...*alasan btul x mo posa" hahahahahaha

ok...nak tunjuk gambo raya jer.....berkurun betul peram coz actually x perfect pun gambo raya..cuma org2 dlm gambo tuh make us perfect....hehehehehehehehehe



citer beraya kat Sarawak pun x citer coz nothing to story about. plus gambo pun mmg ciput sgt coz tukang punya camera gedabak malaih..okeih fine..rasa nak juai jer camera dia tuh but pk2 rugi lak aku x ada gambo lawa...sigh!!!!

cantik tak pink kitaorg..baju me, hani n hana imported frm Vietnam while mr hubby n ichlas beli ready made kat jln Tar. senang citer....

rasa mcm nak ambik gambaq kat studio ja......but x ada budget coz budget nak pi kat birthday party bb Hana this coming 23rd Oct.

Mark u're calender yer....
eh apa prep pun x buat lagik....panikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

2 comments:

  1. xper..ada bnyak hari lagi nak puasa 6..jangan bendera merah sudah..hehe

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.