Saturday, February 12, 2011

Mari tengok lampu di i-City




Salam,


Oh my.....
apasal la blog nih kejap ada entry n kejap diam membisu?
* sendiri tanya sendiri jawab la watie oiiii*

Alasan: tetiap hari buka blog nih n ada mcm2 nak cerita n share but ntah kenapa jari jemari nih jadi jadi jammed nak menaip..... * iyolah...alasan sgt*


maybe coz cbuk dioffice.... * org lain pun cbuk jugak but boleh jugak update citer best kat blog diaorg*

cbuk coz dgn projek Latihan 1 Malaysia..mcm2 kursus. And me yg jd project manager tuk kluster masakan, mak aiiii permintaan amatlah tinggi. berderet kelas..tetiap minggu ada class masakan.....* cepat ckit KPI aku achieved.kekekeke*

oh btw xtvt last week pun x habis lagik nak citer...

Entry sblm nih yg citer pi Desa Waterpark ngan Nina & co.....lps balik dr Desa Waterpark trus balik ke rumah. Nina & co pun follow kitaog coz diaorg check in Iswatie Homestay. Bila lagik kan Nina & co nak tido umah baru ai...kekekekekekeke

Balik tuh rehat jap n trus masak Sup Tulang, Ayam masak kicap n pekasam goreng cili pdai ngan bwg besaq.

org dtg ..br kita bwk keluaq segala mak nenek vision, corningware n correlle..hehehe

"Ayuni...mkn sampai habis...nanti mummy kiter merajuk kalu x habis mkn yg dia masak nih"


Lps tuhh dlm kul 10pm kitaorg kluar pi i-City. Bb Hana tinggai ngan Dahlia coz dia dah tidoq.. Actually semua org dah mcm mengantuk but bila sampai2 ja i-City..mata dah segar bugar balik.


Dah jadi org Shah Alam....mmg kena la pi i-City nih...sebab public holiday...mak aiii punya byk keter...jem gilos....but redah gak..

masuk i-City skrg kena bayar RM10 satu keter..oklah kan dia kira keter.kalu dia kira kepala byk lagi per kena byr. Sedekah gak la kan...kang krjn Selangor x ada duit nak byr bil letrik...

muka tuan tanahblog yg nampak sgt muka dah lemau mengantuk...
laki ai mmg suka gayut2 kat pokok..almaklumlah lahir tahun _ _ _ _ _ _ * korang sdr fill in the blank* * ya ampun bang*


me & nina.

my fav area...suka tgk pokok2 nih...colourful...

byk section..ada area yg ad apokok catus, ada deer, ada angsa, ada panda...

ada juga certain section yg kena byr lain tuk masuk...such as section yg ada ziraffe kena byr RM2.50 seorg per entry...kitaorg malaih nak keluaqkan duit tuk masuk section2 tuh..


Ichlas waktu sampai tuh dah tido..paksa gak dia buka mata...*kejam btul kami nih*. lps tuh dah tgk lampu2 trus terbeliak bijik mata.

nih trus nak cucuk panda ngan pedang lampu dia tuh


kids.....tahun depan makin bertambah...
me & anak dara
best friend la konon..ps tuh lawan cakaq..kekekeke
yg nih hangpa kenai la kot.....

* makin hari makin sayang*
auwwwwwwwwwwwwwww
bersama peacock...






us..
iswatie family but x complete coz bb Hana x ada.



nina & co



lps dah puas bergambo sakan....trus singgah kedai mamak tuk minum..

lps tuh trus zass balik membuta kat rumah coz esok pagi nak bangun awai nak pi Banting..
nak pi breakfast kat Nasi Lemak Sotong Pak Musa n trus nak pi beli segala jenis binatang yg fresh tuk BBQ .


No comments:

Post a Comment

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.