Tuesday, April 6, 2010

Sorry...



Sorry girls coz tiap kali buka my blog x ada update..

Honestly, my health condition and my mood still DOWN. Tambah2 last week Mr Hubby n kids is warded due to high fever.....

Doakan yer me n family semua sihat walafiat n back as usual.

4 comments:

  1. amin..semoga Allah permudahkan

    ReplyDelete
  2. Fin paham sgt2 lah bila berkampung kat hosp lama dgn anak2 tak sihat. Tapi mujur lah time tu Fin sihat. Kalo kena time mabuk laa ni, pengsan!!!

    Anyway last Sunday Fin lalu SMC and ingat nak singgah tapi Fin takut budak2 tu tak sihat gi situ kang melarat plak. Fin pun melelong2 lagi. Then H1N1 pun ada blk so takut nak masuk hosp hehe. But Fin doakanlah agar korg semua cepat sembuh.

    HANG IN THERE MUMMY!

    ReplyDelete
  3. hope semuanya ok spt sediakala

    ReplyDelete
  4. get well soon all of u. watie, take care ya. and embrace ur pregnancy! :-)

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.