Tuesday, April 13, 2010

Sapa nak tolong?



Kenapa my blog nih mcm hidup x mo mati pun segan??

sebab nasib la ko blog....owner mabuk ko lah jadik mangsa.

YES....paling allergic tgk blog sdr.....x suker.......paling pantang bila scroll up n scroll down.. trus kepala pusing n trus rasa nak muntah.

Jadik ada sapa yg rajin...or yg tengah bosan tahap gaban????

yg rajin nak ubah my blog tuh .....ala transform with new look?

kalu ada..email me at cinonisid@yahoo.com or just drop ur comment...

upah.... kasik pinjam bb baru nanti satu mlm..hahaha.....jgn harap la...

nanti sy pk la apa hadiah yer coz dah lama x lakukan xtvt tabur zakat....hadiah besday anak org pun byk dok q tuh...silap mak dia pun dah beranak baru..opssssss

2 comments:

  1. Amik layout yg sempoi lah Watie. Ni kiri kanan ada takut semak jer hehe. Ni pendapat Fin yang grad Multimedia tapi tak digunapakai hahaha.

    Simple but nice gitu! Kekeke.

    Alaaa adat ler blog Fin pun sama. Takde mood nak blog time2 mabuk ni.

    ReplyDelete
  2. belog sendiri pun tak terbela jugak.janji ada entry ajer..hehehe

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.