Wednesday, April 15, 2009

i'm back !!!

Hi girls,



I'm back!!! rindu ai tak?


Last 2 weeks back is the most busiest week for me.


Mmmm... where should i start?


Aha....25hb ari tuh dapat gaji for 2 1/2 months. Alhamdulillah but even dapat duit selepuk still kena jimat coz my salary kat cni is 40% lower from i gained at private's.


On 4th April cousin Mr Hubby from Sarawak datang kerja ngan kitaorg. Hani & Ichlas happy dapat dok umah. Alhamdulillah x ada dah drama nangis2 pagi hari.


Then last 5th till 8th April, aku g ke Batu Pahat kursus untuk pensyarah2 baru. penat sehhhh...N time tu lah Hani & Ichlas demam kat umah but alhamdulillah Mr. Hubby's cousin boleh handle diaorg.



Balik dr kursus, aku bawak la student2 from my Internet class ke Pikom PC Fair. N on Saturday kitaorg gi ke cameron follow college trip. Puas hati borong strawberi n sayur2.

N last tuesday bwk students for my math class ke Petrosains, KLCC.





n next week nak bercuti lagik...x sabar yer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 comments:

  1. hehe..best tu watie, sambil kije..sambil jalan2..=)

    ReplyDelete
  2. haiii welcome back.. cikgu dah lama tak dengau citer.. wah best nyer sambil keje sambil berjln..
    wah byk borong strawbery yer!!! aiskrim strawbery pon sedap kannnn kat sana..

    ReplyDelete
  3. hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house, office or shop? feel free to visit my blog. Thank you.

    ReplyDelete
  4. Wahhhh.. dah lame tadek update nih hehe..

    ReplyDelete
  5. wahh pas ni jenjalan jauh plak la ek..hehhehe....

    ReplyDelete
  6. hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
    i post them directly from the UK :)

    http://shawlycious.blogspot.com/

    xoxo,
    nurul

    ReplyDelete
  7. watie,sile update!
    dah bersarang nie huhu.

    ReplyDelete

ur comment?

2013 Copyright © iswatie.blogspot.com. Designed by Rekaneka.com.